Dijous, 23 Maig 2019

Aquest diumenge torna el 3 Rondes a Catalunya Informació

La catorzena temporada de l’informatiu casteller de la ràdio pública catalana estarà conduïda pels periodistes Josep Almirall i David Prats

L’informatiu casteller 3 Rondes torna diumenge 24 de juny a la graella de Catalunya Informació coincidint amb la diada de Sant Joan i arriba així a la catorzena temporada en antena. La nova etapa del programa, que continuarà presentada pels periodistes Josep Almirall i David Prats, s’emetrà cada diumenge fins el 25 de novembre entre les 21h i les 22h.

El 3 Rondes 2018 té com a objectiu posar a l’abast, a tots els oients de la ràdio pública catalana, tota l’actualitat que es genera al voltant del prop de centenar de colles que existeixen dins del món casteller. A més, inclourà l’anàlisi, la reflexió i la valoració de les diades castelleres del cap setmana. L’opinió dels especialistes i diferents entrevistes als protagonistes també ocuparan un bon gruix de l’informatiu.

   

La nova temporada del 3 Rondes pretén apostar més que mai per les xarxes socials. Un any més, el Twitter, serà el canal d’interacció amb els oients. Des del perfil @3Rondes es piularà tot allò que sigui notícia a les places i s’abordaran els aspectes més polèmics.

Fidelitat a les diades més importants de l’any

Des del 2005, l’equip del 3 Rondes és present a les principals diades castelleres de la temporada. Enguany, entre d’altres, el programa farà el seguiment especial de les diades de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès del 30 d’agost, on hi participen les quatre millors colles del moment i el 27è Concurs de Castells de Tarragona del 6 i 7 d’octubre.

   

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Columna

Opinió