Els Castellers de Vilafranca tornen a lluir camisa nova

0

La confecció ha incorporat més disseny, més resistència i més seguretat, tres factors en els quals ha treballat Referendum per aconseguir aquesta camisa

Els Castellers de Vilafranca van estrenar noves construccions el passat diumenge i també, camisa nova. Després d’aprovar la nova imatge gràfica en la darrera assemblea anual, la reestilització de l’escut que els distingeix ja forma part de la indumentària dels vilafranquins.

Es tracta d’una camisa feta de 100% cotó de gran qualitat perquè sigui més transpirable i està teixit en sarja, que la fa més resistent. Una de les novetats més destacades és la butxaca interior per tal d’evitar possibles incidents. Mentre que les camises de la canalla porten una tapeta perquè els botons quedin coberts i no sigui un inconvenient a l’hora d’enganxar-se amb els cabells dels castellers del tronc.

Amb la nova camisa els verds fan una aposta pel disseny, brodant la reestilització de l’escut a la part davantera i amb l’emblema i el nom de la colla a la part posterior del coll de la camisa, afegint la senyera catalana.

La confecció ha incorporat més disseny, més resistència i més seguretat, tres factors en els quals ha treballat l’empresa vilafranquina REFERENDUM per aconseguir aquesta camisa. Referendum destaca per la confecció dels seus productes on el teixit com la fabricació és catalana i per tant, fugint de productes fabricats en països on no es respecten els drets essencials dels treballadors.

També cal destacar que per l’adquisició de cada camisa els Castellers de Vilafranca i REFERENDUM aportaran un donatiu econòmic a la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here