Crida dels Verds per dur a terme el 4de7 conjunt que va quedar pendent a Brussel·les

Els Verds proposen que el 4de7 de germanor, que finalment no es va poder aixecar a Brussel·les el passat dijous durant la mobilització “Wake up Europe”, es porti a terme aquest diumenge a Vilafranca coincidint amb la Fira del Gall. L’èxit de convocatòria a la capital belga va desbordar l’organització i no va ser possible reunir els quasi 500 castellers provinents de 54 colles d’arreu del país per dur a terme la construcció.

Des de la colla vilafranquina consideren que l’èxit de la iniciativa no pot quedar en res i creuen oportú enviar un missatge “tant potent com aquest en el moment en el qual vivim”.  Així doncs, la proposta dels de la camisa verda és fer-ho a Vilafranca el  proper diumenge a la Plaça de la Vila aprofitant l’afluència de gent que visitarà la Fira del Gall i el ressò que podria tenir als mitjans de comunicació.

   

L’objectiu és aconseguir el màxim de pilars de 4 que sigui possible i finalitzar amb el 4de7 conjunt, amb la pinya i tronc del castell multicolor. Tot seguit es llegirà un manifest per part d’Òmnium Cultural i l’Assembla i es clourà l’acte amb la interpretació del Cant dels Segadors per part dels grallers. L’acte es durà a terme 12h del mgidia, abans, a les 11.30h es convocaria a tots els castellers a la Plaça de Jaume I i s’anirà en cercavila cap a la plaça a les 11.45h.

Tots els interessats en portar a terme aquesta acció s’han d’adreçar a aquest formulari i la colla concretarà tots els detalls de l’organització.

Uns 500 castellers aixecaran pilars i un 4de7 conjunt a la mobilització “Omplim Brusel·les”

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Darreres notícies

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Xarxes

15,036 Agradda
2,745
6,689