Dilluns, 20 Maig 2019

El groc, protagonista de la imatge de la Fira de Santa Úrsula

La Fira de Santa Úrsula de Valls, que acollirà la vuitena edició del Fòrum Casteller de Catalunya, ha presentat la imatge gràfica d’aquest 2018, obra de la dissenyadora, publicista i il·lustradora Anduluplandu. Els presidents de les dues colles dels Xiquets de Valls han acompanyat a l’alcalde Albert Batet i el regidor de cultura, Marc Ayala durant la presentació del cartell.

L’autora de la imatge, Anduluplandu, el segell artístic de la tarragonina Bet Díez Rodríguez, dona protagonisme a un jove casteller amb camisa groga, amb una clara al·lusió als moments que travessa el país, i un mocador vermell al canell. Per primer cop, en funció dels diferents suports i anuncis que vagin apareixent durant la campanya, la imatge tindrà un protagonista femení i un altre masculí. La imatge s’insereix en l’estil propi d’aquesta autora, desenfadat i infantil i basat en la il·lustració.

   

La imatge de Santa Úrsula també incorpora el lema «La ciutat on aixequem el Museu Casteller de Catalunya», com a signe inequívoc que l’anhelat projecte del món casteller i també de la pròpia localitat entra en la seva recta final que serà la instal·lació de la museografia en el nou edifici alçat en el número 5 de la plaça del Blat.

Dissenyadora km0

Precisament Anduluplandu acaba de ser mare i no ha pogut assistir a la presentació pública de la imatge, però manifesta que «sóc una autèntica convençuda del producte km0, per la qual cosa vaig estar contenta de rebre aquest encàrrec des del km0 casteller».  Es va formar en la primera promoció de Publicitat de la Universitat Rovira i Virgili, i compta amb els estudis de grau superior en Disseny Gràfic a l’Escola d’Art de la Diputació, on exerceix com a professora de disseny gràfic. Així mateix, obtingué el Postgrau en Disseny i Producció editorial a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

   

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Columna

Opinió