El Poble Sec podria veure la tripleta màgica dels Capgrossos de Mataró

Una de les cites destacades del cap de setmana serà l’aniversari dels Castellers del Poble Sec d’aquest diumenge, amb els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Lleida, on es preveuen estrenes a tres bandes

Josep Torreño

El carrer de Blai acull diumenge a les 12h la diada d’aniversari dels Castellers de Poble Sec, una jornada important per les tres formacions per les novetats que volen presentar.
Pels Capgrossos de Mataró serà el darrer compromís abans d’actuar a la seva festa major, el diumenge següent. Amb cinc 3de9f a les esquenes i amb intencions de repetir-lo diumenge, arriba l’hora d’estrenar el 4de9f, objectiu principal dels mataronins. El 5de8 tindrà un paper especial, més enllà de complementar la primera tripleta màgica, i és que els de Cugat Comas volen pujar-lo un pis més a Les Santes si en els darrers assajos dona garanties. El pilar de 6 podria acomiadar la seva actuació.

   

Els Castellers de Lleida guarden molt bons records d’aquesta diada i allà aniran a buscar el primer castell de 8 de l’any, un 4de8 que sembla estar a punt per la seva estrena. Els de Llorenç Llaberia tenen doble compromís aquest cap de setmana ja que dissabte actuaran a la diada d’estiu dels Moixiganguers. El carro gros funciona a l’assaig i serà el principal objectiu d’aquest diumenge, així com dos castells de la gamma alta de 7. A la tornada de les vacances seguiran treballant altres castells com el 3de8 i el 2de7.

Finalment els Castellers del Poble Sec volen apuntar-se la primera diada amb tres castells de la gamma alta de 7 d’aquest curs. Això passarà per estrenar el 5de7, a més de repetir els dos castells de 7 amb l’agulla, ara mateix el sostre d’aquesta formació que no han pogut sovintejar per manca d’efectius.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Xarxes

15,035 Agradda
2,738
6,704

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Darreres notícies