Els Borinots volen celebrar l’aniversari amb el 2de9fm i la Jove de Tarragona acomiada la temporada

Més enllà de Santa Úrsula, el cap de setmana tindrà altres punts d’interès i els més destacats seran a Barcelona i Tarragona. Diumenge, a la plaça Bonet i Muixí del barri de Sants els Borinots tanquen els actes del 25è aniversari de la colla i ho vol fer apuntant a un 2de9fm que en el darrer intent, al Concurs, només van poder carregar. Els de la camisa grisa completarien l’actuació amb els dos castells bàsics de 9 o bé amb un 5de8 que interessa rodar de cara a aixecar-lo un pis més en les cites importants que té la colla abans de cloure el curs casteller.
Els acompanyaran els Minyons de Terrassa i els Capgrossos de Mataró, dues formacions que apostarien per la tripleta màgica, o en el cas dels malves canviarien el 9de8 pel 5de8, i totes dues amb intencions d’acomiadar-se amb el pilar de 7 folrat.

La Jove de Tarragona tanca la temporada

Dissabte a la tarda el Pla de la Seu de Tarragona veurà la diada de comiat de la temporada de la Colla Jove, que podria apostar per repetir la tripleta màgica que es va anotar diumenge al Vendrell. Allà els Castellers de Sant Cugat, amb baixes, podria anotar-se la clàssica de 8 a una setmana de la seva diada, els Bordegassos de Vilanova portaran en cartera els castells de 8 bàsics, com els Nens del Vendrell que enllesteixen l’estrena del 9de7, que mai ha intentat.

   

En aquest enllaç podeu consultar els horaris d’aquestes i la resta de diades previstes pel cap de setmana

L’agenda castellera del 20 i 21 d’octubre

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Xarxes

15,038 Agradda
2,743
6,702

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Darreres notícies