Els Capgrossos convoquen tres assajos especials per encarar els primers castells de 9

La diada d’aniversari, que se celebrarà el proper 4 de juny amb els Castellers de Sants i els Marrecs de Salt, podria servir per estrenar els primers castells de 9 de l’any

Els Capgrossos de Mataró celebraran el proper 4 de juny la diada del 21è aniversari, data on voldran estrenar els primers castells de 9 de la temporada. Per aquest motiu demanen la màxima assistència dels seus castellers i aficionats per els tres assajos especials que han convocat, començant pel d’avui divendres, que un cop finalitzat oferiran una oferta d’entrepà al bar del local i una festa posterior a la Cocteleria 54, del polígon del Pla d’en Boet. El segon assaig serà el de dimarts 30 amb la col·laboració de la colla universitària els Passerells del TecnoCampus, amb beguda per a tothom al finalitzar. I ja per últim el divendres 2 de juny amb l’assaig “porta un amic”, amb entrega de samarretes per a tots aquells castellers que hagin convocat alguna amistat per fer pinya. Tots aquests assajos s’iniciaran a partir de les 20h al local de la colla.

Després d’estrenar la torre de 8 amb folre el passat diumenge a Gràcia, el següent pas serà apostar pel 5de8 i el 3de9 amb folre, a banda del 4de9f que també estan treballant. Tres construccions que van anotar-se a la millor diada d’aniversari, la de l’any passat, quan van anotar-se la tripleta màgica més matinera de la seva història.

   

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Xarxes

15,037 Agradda
2,745
6,685

Darreres notícies