Els Castellers de Barcelona ja tenen nou cap de colla i president

Jordi Planas és el nou cap de colla dels Castellers de Barcelona i Ramon Gil el nou president. La formació vermella ha celebrat aquest divendres a la nit l’assemblea general ordinària i la candidatura ha obtingut el suport de la majoria de castellers associats.
El nou cap de colla, Jordi Planas, té 22 anys i en fa 8 que pertany a la colla, on ha estat cap de pinyes en les dues darreres temporades. Entre els objectius que s’ha proposat la tècnica que encapçala és tenir una temporada amb zero caigudes i rotar castellers al tronc per anticipar-se a les possibles baixes.
 
Pel que fa als castells, es vol consolidar el 2de8 amb folre i pensar en descarregar els castells de 9 amb regularitat. Planas ha dit a elmoncasteller que durant el seu mandat, que serà de dos anys, “la idea central de la candidatura és que aconseguim constància (en assistència a assajos i que es tradueixi en resultats) i confiança, en la tècnica i en la colla, per creure’ns capaços del potencial que tenim”.
 
La nova tècnica debutarà el proper 11 de febrer en la diada de Santa Eulàlia,  amb la possible estrena del primer castell de 8 de l’any, tot i que segons Planas, “estem acabant de veure quines baixes tenim, si surt sí, però no és res que ens tregui la son”. Per aquest compromís els Castellers de Barcelona realitzaran el primer assaig de l’any el proper dijous 1 de febrer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Xarxes

15,038 Agradda
2,743
6,702

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Darreres notícies