Els Castellers de Lleida organitzen una Jornada sobre tècnica als troncs i les pinyes, i seguretat i prevenció als castells

Hi participaran experts en tècnica de diverses colles i professionals de la medicina i psicologia

Una xerrada teorico-pràctica dedicada als troncs i una altra sobre les pinyes i una taula rodona sobre seguretat i prevencions formen el programa de la Jornada de Prevenció i Tecnifació que els Castellers de Lleida organitzen pel proper dissabte 5 de maig. L’acte és gratuït i obert per a tothom i només cal inscriure’s a través d’un formulari.

La jornada l’obrirà la xerrada teòrico-pràctica sobre tècnica castellera amb experts de diverses colles, amb l’objectiu de perfeccionar els troncs. Hi participaran Jordi Moreno, cap de colla dels Moixiganguers d’Igualada, Àlex Dorda, sotscap de colla dels Capgrossos de Mataró i Ignasi Pérez “Xaio” dels Castellers de Vilafranca.

   

Després del dinar, la jornada continuarà a les 16h amb una taula rodona sobre prevenció de lesions i com fer els castells amb més seguretat. Hi participarà Dani Castillo, director Mèdic de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, la psicòloga i castellera dels de Lleida, Pilar Ribes, i Maria Vall, traumatòloga i membre de l’Àrea de Rendiment i Salut dels Castellers de Vilafranca.

Finalment la jornada es tancarà amb una xerrada tècnica dedicada a les pinyes de la mà de Jordi Còdol, de l’equip de pinyes dels Moixiganguers d’Igualada, Cugat Comas, cap de colla dels Capgrossos de Mataró i Arnau Cobo, cap de pinyes dels Castellers de Vilafranca.

Els interessats en assistir a aquesta jornada es poden inscriure en aquest enllaç http://castellersdelleida.cat/jornades-prevencio-tecnificacio/. Pel dinar, al preu de 10€, hi ha temps per fer les inscripcions fins el pròxim dijous 3 de maig.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Xarxes

15,038 Agradda
2,743
6,702

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Darreres notícies