Els Castellers de Sant Cugat fan costat als consellers empresonats, entre els quals Raül Romeva, membre de la colla

La jutgessa Carmen Lamela ha fet cas a la petició que la Fiscalia li havia posat sobre la taula i ha decretat presó incondicional per a Oriol Junqueras, Carles Mundó, Dolors Bassa, Meritxell Borràs, Raül Romeva, Joaquim Forn, Jordi Turull i Josep Rull

Els Castellers de Sant Cugat han emès un comunicat mostrant el seu suport incondicional a les institucions catalanes i als consellers i conselleres i amb la mesa del Parlament que han estat citats a declarar i que han estats acustats de rebel·lió, sedició i malversació, en especial al Conseller Raül Romeva, mebre de la colla castellera. Els Gausacs volen donar-li “mostres d’afecte, acompanyament i agraïment a la seva dedicació en la seva tasca, per la seva persistència i compromís, tal com sempre hem procurat fer en la seva dedicació de casteller.”

Comunicat:

   

“Els Castellers de Sant Cugat sempre hem estat al costat de la democràcia i del dret a decidir com a dret inalieanable de la nostra societat. En aquest sentit, i donades les circumstàncies del dia, volem manifestar, un cop més, el nostre suport incondicional a les institucions catalanes.

Avui en especial, a persones que ténen càrrec i han sigut conseqüents amb el mandat majoritari sortit de les urnes i el compromís pres amb el nostre poble. Concretament ho fem als consellers i conselleres i amb la mesa del Parlament que han estat citats a declarar i  han estats acustats de rebel·lió, sedició i malversació. Ho fem en especial també amb el Conseller Raül Romeva, membre de la nostra colla i també a la seva família.

Volem donar-li mostres d’afecte, acompanyament i agraïment a la seva dedicació en la seva tasca, per la seva persistència i compromís, tal com sempre hem procurat fer en la seva dedicació de casteller.

Els Castellers de Sant Cugat sempre donem suport a la nostra gent, avui hem de donar-lo al Conseller Romeva i família. Som amb vosaltres!”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Darreres notícies

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Xarxes

15,036 Agradda
2,745
6,689