Els Castellers de Vilafranca acusen al PP de fer un ús indegut de la imatge de la colla

Josep Torreño

Són unes dècimes de segon però els suficients per crispar els Castellers de Vilafranca. En plena campanya electoral el perfil de Twitter de Mariano Rajoy ha enllaçat un vídeo, en concret un spot de la “Marca España” (el projecte de comunicació que vol millorar l’imatge exterior en diversos àmbits), on al minut 2 apareix un 3de10 dels vilafranquins descarregat en una diada de Sant Fèlix. M. Rajoy acompanya aquesta piulada amb el text “hablemos bien de nuestro país y sintámonos orgullosos de lo que hemos conseguido juntos. España es la solución” juntament amb l’etiqueta #CumPPlimos.

   

Pocs minuts després el president dels vilafranquins, Joan Badell, ha piulat que el Partit Popular està fent un ús indegut de la imatge de la colla i ha demanat la retirada immediata del fragment on apareixen fent la construcció. En aquest sentit el perfil oficial de la colla ha apuntat que “mai serem còmplices d’un partit que reprimeix el nostre poble”.
Les imatges pertanyen a una gravació de RTVE durant la diada de Sant Fèlix del 2013 per el programa “España a ras de cielo”, emès aquell mateix any, però en canvi no els van sol·licitar cap permís per incloure’l en la campanya de la “Marca España”.

De moment la piulada de M. Rajoy segueix activa i els penedesencs a hores d’ara no han obtingut cap resposta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Darreres notícies

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Xarxes

15,036 Agradda
2,745
6,689