Els Castellers de Vilafranca participaran a la mobilització ‘Omplim Brusel·les’ del proper 7 de desembre

0
Els verds a la Grand Place de Brusel·les durant l'acció 'Catalans want to vote' del 2013

Els Castellers de Vilafranca se sumen a la manifestació del proper 7 de desembre sota el lema “Omplim Brusel·les”, convocada per l’Assemblea Nacional Catalana, l’ANC de Brussel·les i Òmnium Cultural, i que va sorgir d’una iniciativa ciutadana. L’acte es farà per denunciar la manca de democràcia de l’estat espanyol i reivindicar la llibertat d’expressió i l’alliberament dels presos polítics.

La junta i tècnica de la colla van valorar la participació entre els seus castellers i finalment desplaçaran un autocar des de Vilafranca el dia 6 de desembre. L’arribada a la capital europea està prevista per l’endemà al matí, on ja aixecaran diversos pilars en la manifestació que començarà a les 11h al parc del Cinquantenari i que acabarà davant la seu de la Comissió Europea i del Consell de la Unió Europea, a la plaça Schuman. Un cop finalitzada la manifestació, la colla tornarà cap el Penedès.

Precisament ahir els vilafranquins van aixecar un pilar de 4 en la concentració dels treballadors de la Generalitat de Catalunya en rebuig a l’article 155 i de suport al Govern legítim de la Generalitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here