Els mitjans que seguiran en directe la diada de Sant Fèlix

0

elmoncasteller.cat oferirà un minut a minut sobre el desenvolupament de la diada, amb prència al nostre portal i les xarxes socials.

La Diada de Sant Fèlix tornarà a convocar a tota la premsa especialitzada i a mitjans interessats en cobrir una de les diades més importants del calendari casteller. Acostumen a acreditar-se una trentena de mitjans locals, nacionals i fins i tot internacionals. Aquesta és la llista dels mitjans principals que oferiran la diada en directe per ràdio i televisió:

La Xarxa de Televisions Locals retransmet l’actuació en directe, presentat per Carles Cortès i amb els comentaris de Joan Beumala, amb Anna Vallhonesta i Toni Comas a peu de plaça. Una retransmissió que es podrà veure en directe en una vintena llarga de televisions locals, al canal 159 de Movistar+ i a laxarxa.com.

De la seva banda Televisió de Catalunya emetrà un programa especial del Quarts de Nou el mateix dimecres a les 21.55h amb un resum de la diada de 50 minuts al Canal 33.

Catalunya Ràdio informarà de la diada des de les 11h del matí amb connexions en directe a càrrec dels periodistes del 3 Rondes Josep Almirall i David Prats, amb els comentaris de Francesc Domènech i Laia Díaz a peu de plaça. També connectaran als butlletins horaris de Catalunya Ràdio i a un i tres quarts de cada hora a Catalunya Informació.

RAC1 retransmetrà en directe l’actuació de la diada amb un equip encapçalat per Xavi Aymerich, amb Benet Iñigo als comentaris i amb Maria Garcia i Anna Marin a peu de plaça.

La ràdio i televisió de Vilafranca, sota la conducció de Pep Ribes i els comentaris d’Ernest Gili seran els encarregats d’oferir la diada al públic penedesenc, a través de la ràdio local i Penedès TV.

En clau vallenca Francesc Fàbregas i Josep Farreny seran els encarregats d’oferir la diada a Ràdio Valls Hit 103, que es pot escoltar al  a l’Alt Camp o per internet a radiovalls.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here