Els Moixiganguers d’Igualada i Òmnium Cultural creen un mocador casteller groc en suport als presos polítics

0
6.478 views

Es presentarà el pròxim dimecres 28 de març al migdia a la seu d’Òmnium Cultural

Els Moixiganguers d’Igualada, amb el suport de diverses colles, han creat un mocador casteller que substitueix el tradicional vermell pel color groc, en solidaritat amb els presos polítics. Aquesta iniciativa, amb el suport d’Òmnium, que ha produït el mocador, serà solidària ja que tots els beneficis es destinaran a la Caixa de Solidaritat.

El mocador casteller, groc i amb piquets blancs, porta l’inscripció “Llibertat presos polítics” i es presentarà ofcialment el proper dimecres a la seu d’Òmnium Cultural, amb la presència de Marcel Mauri, vicepresident de l’entitat, a més de familiars de presos. A l’acte també han confirmat la presència de colles com la Vella dels Xiquets de Valls, Castellers de Vilafranca, Capgrossos de Mataró, Castellers de Sant Cugat i els Moixiganguers d’Igualada entre d’altres. El preu del mocador i tots els detalls per aconseguir-lo s’explicaran en aquest acte.

Des dels Moixiganguers d’Igualada esperen que “el llueixin tants castellers com sigui possible perquè durant tota la temporada el color groc reivindicatiu sigui ben visible a totes les places castelleres.”

El mocador casteller solidari amb els presos polítics

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here