Els verds homenatjaran la canalla que ha coronat els seus castells al llarg de 70 anys

Els Castellers de Vilafranca celebren diumenge 28 d’octubre a Cal Figarot un homenatge a la canalla que ha coronat els seus castells al llarg dels 70 anys de la història de la colla. L’acte, emmarcat en les celebracions de l’aniversari, consistirà en un lliurement de records a aquests castellers, que alguns han estat els protagonistes de grans fites de la formació i del món casteller.

Han confirmat l’assistència l’enxaneta del primer castell de 10 de la història o membres de la Colla Vella dels Xiquets de Valls que havien pujat als inicis de la fundació dels verds quan encara no tenien canalla pròpia.  L’homenatge també reunirà a tots els caps de colla, presidents i els caps de canalla. L’acte, que començarà a les 19.30h, estarà conduït per la periodista Elisabet Carnicé i comptarà amb música en directe a càrrec de l’actriu i cantant Elena Gadel.

   

Des de la colla apunten que s’ha posat en contacte amb la majoria d’enxanetes, cassoletes i dosos que han passat pels verds, però no descarten que n’hi hagi alguns que no hagin pogut avisar. Per aquest motiu, demanen que es posi en contacte amb la colla mitjançant el correu electrònic info@castellersdevilafranca.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Xarxes

15,038 Agradda
2,743
6,702

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Darreres notícies