Els verds inicien una campanya de micromecenatge per l’escultura d’una torre de 8 de mida real

Els Castellers de Vilafranca han engegat una campanya de micromecenatge destinada a la realització i muntatge de l’escultura en forma d’una torre de 8 sense folre de mida real. L’escultura presidirà l’entrada del seu local social i esdevindrà la culminació de la darrera fase de les obres de reforma i millora que s’han realitzat a Cal Figarot els darrers anys i que s’inauguraran el proper 17 de novembre.

Per formar part del projecte es poden fer diverses aportacions econòmiques, que van des dels 10€ als 6.000€. A canvi, els mecenes rebran diferents recompenses com per exemple  que el seu nom quedi esculpit a l’escultura.
Les aportacions es poden fer fins a mitjans del mes de novembre en l’enllaç del projecte:https://www.verkami.com/projects/22014-escultura-dels-castellers-de-vilafranca-a-cal-figarot

   

Els vilafranquins han escollit la torre de 8 perquè és especial per la colla, a banda de tractar-se d’una construcció d’extrema dificultat tècnica van ser els primers en descarregar-la per primera vegada a la història, durant la diada de Tots Sants de 2010.

L’escultura de la torre de vuit estarà feta per Rovellart, art a quatre mans, per part de l’Àngels i el Fred, artistes multidisciplinaris. Treballen amb ferro recuperat, majoritàriament amb cèrcols d’antigues bótes de vi donant-los una segona vida. A través del color i la forma creen escultures vibrants i coloristes. Ja porten una dècada creant espais diferents amb un toc fresc i harmonia en el moviment i actualment tenen una galeria: l’Espai ROVELLART a Ciutadella de Menorca.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Xarxes

15,038 Agradda
2,743
6,702

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Darreres notícies