Els Verds suspenen l’assaig per què els seus castellers puguin mobilitzar-se en defensa dels col·legis electorals

0
Pilar d'entrada a la plaça Sant Jaume dels Castellers de Vilafranca amb l'estelada, dissabte passat (Foto Maria Rosa Ferré)

Els Castellers de Vilafranca acaben d’emetre un comunicat recordant que sempre s’han posicionat a favor de la democràcia i de les institucions catalanes i mostrant el seu rebuig a que es pretengui impedir el dret a vot dels ciutadans de Catalunya. Per aquest motiu han suspès l’assaig d’aquesta nit i així donar via lliure als seus castellers que vulguin participar en les diverses mobilitzacions que s’organitzen arreu del país en defensa dels col·legis electorals i impedir que puguin ser precintats o tancats.

Comunicat íntegre:

“Som en uns dies clau per al nostre país. Aquest diumenge els catalans decidirem democràticament a les urnes quin és el futur que volem per a Catalunya.

Malauradament, des de l’Estat s’està fent tot el possible per tal que aquesta votació no es pugui dur a terme. És per això que molts ciutadans s’han organitzat lliurement per tal de defensar els seus col·legis electorals i impedir que puguin ser precintats o tancats.

Els Castellers de Vilafranca sempre ens hem posicionat al costat de la democràcia i de les institucions catalanes i, per tant, mostrem el nostre més absolut rebuig a què es pretengui impedir el dret a vot dels ciutadans de Catalunya.

Davant d’aquesta situació determinant per al futur del país, hem decidit suspendre l’assaig d’aquest vespre per tal que tots els castellers de la colla puguin actuar com creguin més oportú.”

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.