Diumenge, 19 Maig 2019

Els Xics de Granollers organitzen un col·loqui sobre “Psicologia social i evolutiva d’una colla castellera”

Amb motiu de la Diada dels Xics, la Sala d’actes de la Biblioteca Roca Umbert de Granollers acollirà aquest dissabte 17 de novembre un col·loqui casteller per tractar l’àmbit de la psicologia social i evolutiva d’una colla castellera. 

L’objectiu és esbrinar quins factors cal tenir en compte per consolidar un casteller (la seva integració, formació, participació, reconeixement, autorealització) i que aquests ajudin a consolidar la participació dels castellers independentment del nivell tècnic, per així mantenir la sostenibilitat social de la colla. És per això que no només cal treballar i estudiar l’entrada dels castellers, sinó també la seva estada i la seva sortida.
Els castells necessiten assaig i gent, però, la vida social és un ingredient indispensable, així com la transversalitat social, generacional i cultural.

   

La xerrada començarà a partir de les 11 del matí i hi participarà Daniel Milà, president de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Lurdes Quintero, Vicepresidenta, Relacions Públiques i Responsable de Comunicació de la Colla Vella Xiquets de Valls, Meri Güell, responsable de l’Àrea Social dels Castellers de Sants i Miquel Torregrossa, doctor en Psicologia de l’Esport del Departament de Psicologia Bàsica Evolutiva i Educació de la UAB i membre dels Castellers de Sant Cugat.

   

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Columna

Opinió