Exhaurides les entrades pel Concurs de Castells 2018 del 7 d’octubre

Expectació aquest matí quan s’han posat a la venda les entrades pel Concurs de Castells de Tarragona 2018, de la qual ja no queden entrades disponibles per l’edició principal, la del diumenge 7 d’octubre. Per l’edició de dissabte 6 d’octubre a hores d’ara encara se’n poden aconseguir.

A les 10 en punt les xarxes socials del certamen han anunciat l’enllaç on els usuaris havien d’adquirir les localitats, però pocs minuts després el sistema ja anunciava que només se’n podien comprar, per exemple, si algú no finalitzava la compra. En una nota de premsa enviada per l’organització, informa que la primera venda s’ha realitzat a les 10:01 hores i l’última per accedir a la jornada del diumenge a les 11:44. En el primer minut de compra, s’han confirmat 3.023 entrades i en total, la mitjana d’entrades per reserva ha estat de 3,26.

   

 

Els afortunats que les han pogut adquirir, un màxim de 4 entrades per usuari de les 4.730  que es posaven a la venda, no han tingut les dificultats tècniques d’altres anys. Pocs minuts abans de les 12 del migdia, el Concurs ha anunciat que s’havien exhaurit totes les entrades per diumenge.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Xarxes

15,036 Agradda
2,738
6,703

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Darreres notícies