La Jove de Vilafranca renuncia a actuar per la seva festa major

0

Per segon any consecutiu la Jove de Vilafranca no actuarà en la seva pròpia festa major. Així ho ha valorat la colla després que els resultats no acompanyessin a la formació vilafranquina. A més, la Jove considera que no te el gruix de camises suficient que encara complica més la seva regularitat. Precisament aquest cap de setmana els de la camisa blava van suspendre la seva actuació a Sant Andreu de Llavaneres per manca de canalla.

Comunicat de la Jove de Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca comunica a tots els interessats la decisió, presa en data 12 de juliol de 2017, de no participar com a colla castellera en els actes de la Festa Major de Vilafranca 2017.

La decisió ha estat adoptada valorant la davallada de resultats que s’ha observat des d’inicis de temporada, quan amb il·lusió renovada es descarregaven tres castells de 6 pisos a Extremadura, fins a data d’avui en que, per diferents factors interns i externs, s’ha produït una nova disminució del nombre de castellers i castelleres de la colla que fan que no es puguin assegurar. Analitzada la situació actual, la Colla Jove podria no garantir una actuació satisfactòria per a ningú, dins d’una Festa Major de caràcter popular però qualificada, també, com a festa d’excel·lència.

Tanmateix, la Colla Jove, sí que farà una exhibició benèfica fora de programa en una entitat social de la vila així com diverses activitats socials de caire intern, dintre dels dies de la Festa Major. La colla continua fent els seus assajos, cada dilluns i divendres al vespre, i segueix amb la resta del calendari anual d’actuacions, així com amb la seva activitat de caire social.

La Jove de Vilafranca actuarà a la festa major encara que sigui fent castells de 6

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here