La Joves assajarà divendres davant d’un col·legi electoral si l’Estat els amenaça

0
La Colla Joves en una imatge del passat Sant Joan (Foto VisitaValls)

La Colla Joves Xiquets de Valls mostrarà el seu compromís actiu amb la democràcia, el dret a decidir i les institucions catalanes el proper divendres “si l’Estat amenaça amb la força i
l’actuació policial contra els col·legis electorals”, com així diu el seu comunicat que han enviat als mitjans de comunicació.

“Si aquest és el cas, la Colla Joves traslladarà aquest divendres 29 de setembre el seu assaig general davant d’un col·legi electoral amb la intenció de protegir els drets democràtics dels vallencs i les vallenques”, diu el comunicat dels vallencs.

La convocatòria dels castellers serà com cada divendres a les 22.30 al local social de la Colla Joves Xiquets de Valls. En el cas que es donessin les circumstàncies abans descrites, es desplaçaríen des d’allà, en el moment oportú de l’assaig, a un col·legi electoral proper al seu local, que anunciaren més endavant per motius de protecció del mateix.

Des de la Colla Joves Xiquets de Valls fan una crida a l’assistència massiva a l’assaig d’aquest divendres, així com a defensar la democràcia amb actitud pacífica però alhora ferma i decidida. “La Colla Joves sempre ha tingut una actitud compromesa i valenta, tant a plaça com amb els esdeveniments polítics i socials del nostre país, i ara és moment de tornar a fer-ho palès”, sentència el comunicat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here