La Colla Joves atorga a RedBull TV el premi Joan Ventura Solé de Periodisme Casteller

0

El Premi Joan Ventura i Solé de Periodisme Casteller que atorga la Colla Joves Xiquets de Valls anualment reconeix la tasca de RedBull TV i la seva retransmissió online del Concurs de Castells de 2016.

El jurat integrat per responsables de les juntes tècnica i administrativa de l’entitat -amb el cap de colla Francesc Xavier Ramon i el president Cels Galofré, al capdavant-, i també per professionals de l’àmbit de la comunicació, reunit el passat 16 de març va decidir lliurar el guardó a Red Bull TV d’acord amb els següents arguments:

  • Per ser la primera televisió d’àmbit internacional a apostar per fer una retransmissió castellera; i per fer-ho en anglès, una llengua que ha permès apropar els castells arreu del planeta.
  • Per fer-ho amb un grau molt destacat de professionalitat i excel·lència, tenint en compte a més que s’enfrontaven per primer cop a la matèria castellera.
  • Per ser capaços de conjugar un equip professional arribat d’arreu del món amb professionals locals, la combinació de la feina dels quals s’ha traduït en un resultat impecable.
  • Per la seva aposta pel fet casteller des del respecte a l’activitat i a les persones que la realitzen, fugint d’enfocaments sensacionalistes.
  • Per la capacitat d’impacte arreu del món, assolint prop de 100 milions de visualitzacions d’un dels fragments de l’esmentada transmissió.

El guardó, que enguany arriba a la 22a edició, es lliurarà en el marc de la celebració de la 34a Nit de Premis de Valls que se celebrarà aquest dissabte, a partir de les 21 hores, al Centre Cultural Municipal de la capital de l’Alt Camp. El premi consisteix en una escultura dissenyada i creada per l’artista vallenc i casteller de la Colla Joves Xiquets de Valls Gabriel Duch.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here