La Colla Joves ensopega a la Firagost

Josep Torreño | Valls 

La Colla Joves dels Xiquets de Valls aspirava al 2de9fm com a principal objectiu però avui no ha estat el seu dia. El castell l’han enlairat en segona ronda i s’ha acabat desmuntant a l’entrada dels dosos.

   

Els vermells han obert plaça amb el 3de9 folrat, que s’havien anotat per darrera vegada ara fa un mes just i clavat. Potser han acusat la manca de continuïtat i per això l’execució s’ha mostrat nerviosa, complicant-se per dalt amb unes mides un pèl tancades. Però se l’han cregut i han treballat fins el final per descarregar-lo.

A partir d’aqui la diada se’ls ha girat. El seu 2de9fm -que enguany ja havien completat en una ocasió i carregat en una altra- s’ha acabat desmuntant per indecisió dels més petits. L’estructura remenava com de costum en un 2de9, però qui sap, possiblement l’haurien assentat. No hi ha hagut revàlida i en el seu lloc han completat el 2de8f.
A la tercera ronda el 4de9 amb folre ha pujat amb problemes de mides, s’ha acabat deformant durant la carregada. Han aconseguit treure el pom de dalt però, tocat, el castell ha acabat cedint.
La Joves està treballant molt bé als assajos i de ben segur que aquest agost ho demostrarà a plaça.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Darreres notícies

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Xarxes

15,036 Agradda
2,745
6,689