La Coordinadora impulsarà un pla antidopatge al món casteller

2

P. Bardalet

Una comunicació de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya ha anunciat aquesta setmana que l’entitat que acull totes les colles del país ha arribat a un acord amb el Departament de Salut del Govern de la Generalitat per establir controls periòdics de substàncies dopants a castellers.

Aquesta possibilitat s’ha contemplat després que diverses informacions, pendents de confirmar, indiquessin la possibilitat que alguns castellers haguessin realitzat construccions durant el Concurs de Castells de Tarragona i en diverses diades destacades, sota els efectes d’algunes substàncies dopants, com ja ha passat en el món de l’esport, i que és susceptible a millorar el seu rendiment de manera il·legal.

Tot i que la CCCC no ha confirmat encara aquesta situació, sí que és provable que s’iniciï una prova pilot de cara a l’estiu del 2017 a algunes places i diades castelleres del calendari més destacades. De moment està previst queu durant el gener es presenti la campanya “Fem pinya per un món casteller net”.

Aquesta notícia fou publicada el 28 de desembre, dia dels Sants Innocents 😉

2 COMENTARIS

  1. Les seques amb botifarra i l’all i oli entraran a la llista?
    Si us plau, que no hi entrin els desodorants de peus o els castellers de pinya ho passarem malament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.