La diada de Sant Fèlix en directe

La Diada de Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès tornarà a convocar a tota la premsa especialitzada i a mitjans d’arreu interessats en cobrir una de les jornades més importants del calendari casteller. Des d’elmoncasteller.cat oferirem un minut a minut sobre el desenvolupament de la diada, amb presència a la web i xarxes socials.

A les televisions locals, XALA! i a les ràdios

   

La diada de Sant Fèlix es podrà veure en directe a partir de les 12h a través de La Xarxa de Televisions locals, amb un equip encapçalat per Toni Comas, els comentaris de Joan Beumala i Iruna Rigau i les aportacions, a peu de plaça, d’Àlex Alonso i Anna Vallhonesta. Per internet, es podrà seguir en streaming a www.xala.cat (si no sou usuaris heu de registrar-vos) i connectar-se a internet o bé descarregar-se l’aplicació XALA!, per a dispositius Apple i Android, i per a Chromecast. A més, la diada es podrà seguir a xala.cat en català, castellà i anglès.

Les principals emissores de ràdio també oferiran la jornada castellera a partir de les 12h del migdia. A Rac1 amb Xavi Aymerich i Benet Iñigo i amb Maria Garcia a peu de plaça, i a Catalunya Ràdio amb David Prats, Josep Almirall, Albert Mercadé i Oriol Rodríguez.

L’emissora local, Ràdio Vilafranca, oferirà la diada en directe amb Pep Ribes i els comentaris de Josep Torreño. A més, tant les retransmissions de RAC1 com de Ràdio Vilafranca també es podran escoltar a través de XALA! seleccionant l’audio.

En diferit

Al vespre Televisió de Catalunya emetrà un resum de la diada a partir de les 21.55h al Canal 33.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Xarxes

15,038 Agradda
2,743
6,702

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Darreres notícies