Diumenge, 21 Abril 2019

La Jove de Tarragona vol donar-se una altra oportunitat amb el 3de10

Josep Torreño

Hi cap el 3de10 a la plaça Vella del Vendrell? Això és el que molts castellers de la Jove es preguntaven per Twitter després que el seu intent el passat diumenge al Concurs -deia algú- no demostrés tota la feina feta a l’assaig amb aquesta construcció.

   

La voluntat d’Aleix Bordas, cap dels tarragonins, és la mateixa que molts dels seus castellers han reclamat, i la cita del proper 16 d’octubre, en el marc de la Fira de Santa Teresa, pot esdevindre el millor escenari. Encara que les característiques de l’emplaçament o les branques dels gegants plataners de la plaça ho posin difícil, no serien cap obstacle. O sí, però pel que es rumoreja podrien arribar a talar-ne un aprofitant la seva malaltia…

L’anunci l’han fet a través de Twitter, on la colla amfitriona, els Nens del Vendrell, ja s’han ofert còmplices per ajudar a fer realitat el colòs “compteu amb les nostres camises per fer realitat el vostre somni companys!”, tuitejava el compte dels vendrellencs. Ara caldrà insistir en l’assaig i en arrossegar el màxim nombre de camises per arrodonir una bona pinya i això faria viable un nou atac sobre el castell de 10 pisos.

El Vendrell és talismà per la Jove. Allà fa quatre anys en una Fira van completar el primer dels vint 5de9 amb els que ja suma aquesta formació, a més de coronar el seu també primer pilar de 8, carregat el 2013. Aquest any Vilanova, l’Arboç i Barcelona ja s’han convertit en places de 10. La mítica vendrellenca tampoc voldrà ser menys.


   

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Columna

Opinió