Dilluns, 20 Maig 2019

La Jove de Vilafranca actuarà a la festa major dos anys després

Després de les absències en les festes majors de la vila en les temporades 2016 i 2017, la Colla Jove Xiquets de Vilafranca ha confirmat que enguany tornarà a actuar per la festa major local i, per tant, participaran a les diades del 29 i 31 d’agost juntament amb els Castellers i Xicots.

La colla ho va comunicar al Consell de la Festa Major després d’aprovar-se per unanimitat en una votació sotmesa entre els seus castellers. El 2016 no van actuar per manca de nivell i l’any següent van creure no fer-ho perquè la colla es trobava en procés de recuperació.

   

D’altra banda ha proposat, com ja ho va fer el 2015, recuperar l’acte dels pilars caminats que antigament s’havien realitzat a la festa major. Segons afirma la colla, la resposta del Consell de la Festa Major ha estat que enguany “és molt just de temps per poder encabir aquesta proposta”. A més, coincidint amb el seu retorn a la més típica, també ha ofert el seu capgròs perquè torni a sortir a ballar durant la cercavila de la festa major dels petits.

La formació porta setmanes preparant l’assalt als castells de 7 pisos, que no assoleixen des de la temporada del 2015.

   

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Columna

Opinió