La Jove de Vilafranca actuarà a la festa major dos anys després

Després de les absències en les festes majors de la vila en les temporades 2016 i 2017, la Colla Jove Xiquets de Vilafranca ha confirmat que enguany tornarà a actuar per la festa major local i, per tant, participaran a les diades del 29 i 31 d’agost juntament amb els Castellers i Xicots.

La colla ho va comunicar al Consell de la Festa Major després d’aprovar-se per unanimitat en una votació sotmesa entre els seus castellers. El 2016 no van actuar per manca de nivell i l’any següent van creure no fer-ho perquè la colla es trobava en procés de recuperació.

   

D’altra banda ha proposat, com ja ho va fer el 2015, recuperar l’acte dels pilars caminats que antigament s’havien realitzat a la festa major. Segons afirma la colla, la resposta del Consell de la Festa Major ha estat que enguany “és molt just de temps per poder encabir aquesta proposta”. A més, coincidint amb el seu retorn a la més típica, també ha ofert el seu capgròs perquè torni a sortir a ballar durant la cercavila de la festa major dels petits.

La formació porta setmanes preparant l’assalt als castells de 7 pisos, que no assoleixen des de la temporada del 2015.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Xarxes

15,036 Agradda
2,738
6,703

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Darreres notícies