Josep Rull des de la presó: “La República Catalana és com aquell 4de10 que van descarregar els Minyons quan molts deien que era impossible”

1
4.739 views

Les cartes de Jordi Sànchez i Josep Rull a una membre de la canalla dels Minyons de Terrassa

L’Abril Ferrer, castellera dels Minyons de Terrassa, és una de les milers de persones que s’ha dirigit per correu postal als presos i preses polítiques catalanes, enviant-los ànims i força per la seva situació. L’Abril només té 8 anys i ha fet coses tan extraordinàries com pujar d’aixecadora en un castell de 10 pisos dels de Terrassa.

En els darrers dies la petita ha rebut resposta per part de Jordi Sànchez i Josep Rull. L’expresident de l’Assemblea Nacional va demanar-li que el proper castell que coroni pensi en ell i que li agradaria que li dediqués l’actuació. Sànchez també li comenta que la seva filla també es diu Abril i que “aviat sortirem de la presó, no pateixis”.

Més recentment la petita castellera ha rebut una emotiva resposta de Josep Rull, que ha destacat l’il·lusió en rebre la postal perquè ell també és terrassenc. L’exconseller li comenta que “com a enxaneta dels Minyons pots veure coses que la resta no podem veure” i li assegura que el sacrifici que estan fent els presos i preses servirà “perquè la Catalunya on et facis gran sigui una nació lliure on mai ningú no pugui ser tancat per defensar pacíficament les seves idees”.

Rull acaba dirigint-se a l’Abril comparant la República amb un dels grans èxits aconseguits pels malves; “la República Catalana és com aquell 4de10 que els Minyons van descarregar a la Plaça Vella quan molts deien que era impossible! Això és el que veurem”.
Aquestes són les dues cartes que ha rebut l’aixecadora de Terrassa:

Carta de Jordi Sànchez

Carta de Josep Rull

 

 


1 COMENTARI

  1. La classe del meu fill tota la canalla els va enviar cartes i no en van contestar ni una. Quins caradures! Només contesten a qui els interessa per fer-se veure.

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom