Dilluns, 20 Maig 2019

Les ciutats i països que han comprat més entrades pel Concurs de Castells

El Concurs de Castells ha publicat la llista de les localitats des d’on es van aconseguir principalment la majoria de les entrades per l’edició del diumenge, esgotades en pocs minuts.

Durant la gestió de la compra els usuaris havien d’introduïr el seu codi postal, i fent cas a aquesta dada, Tarragona és la ciutat des d’on se’n van adquirir més amb un total de 1446, a Vilafranca del Penedès es van comprar 666 entrades i 543 des de Barcelona. En quart i cinquè lloc, 222 des de Valls i 102 des de Tortosa.

   

 

Unes xifres molt semblants a les del Concurs de 2016. Tarragona i Vilafranca van ser també les ciutats des d’on es van aconseguir més entrades, amb 1504 i 745 respectivament. A Barcelona la xifra va ser inferior, amb 304 entrades, mentre que des de Valls se’n van aconseguir 209.

A l’estranger

El Concurs ha destacat també les que s’han venut a fora de Catalunya amb 57 entrades a França, 42 al Regne Unit, 33 a Alemanya, 27 a Itàlia i 20 als Estats Units. Des d’altres països també se’n van adquir, com el Japó, Xina, Corea del Sud, Canadà, Argentina i Finlàndia, entre d’altres.

   

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Columna

Opinió