La fotògrafa Mireia Comas engega la campanya de micromecenatge per l’exposició “Els Castells no són de Princeses”

La terrassenca Mireia Comas, coneguda per capturar “El Petó Casteller”, prepara la que serà la seva primera exposició fotogràfica castellera que inclou un total de 76 imatges de nervis, esforç i passió.

Aquest projecte acaba d’arrencar, però no serà possible completar-lo sense la col·laboració de tots aquells que estimen la cultura catalana, els castells i la fotografia. Per aquest motiu la Mireia ha començat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami. Per col·laborar només cal entrar a https://www.verkami.com/locale/ca/projects/18406-els-castells-no-son-de-princeses

   

“El petó casteller”, la fotografia de Mireia Comas que es va fer viral

L’exposició

El nom de l’exposició ens parla de l’essència, de la seva filosofia “Els Castells no són de Princeses” perquè els castells que es veuen reflectits a les imatges parlen de força, d’equilibri, de valor i de seny, uns valors que ja apareixien al poema de Josep Anselm Clavé que descrivia la cultura castellera. Aquestes quatre paraules dividiran l’exposició a la Sala Muncunill de Terrassa, on tindrà lloc el desplegament complet de totes les imatges el mes de juny.

La inauguració serà al Pati Llimona de Barcelona el 29 de novembre a dos quarts de set de la tarda. A partir d’aquell dia i fins al 13 de gener, es podrà gaudir d’un bon tast de la mostra.

Fer pinya

Les aportacions poden ser variades com ho són els mecenes, qui vulgui aportar el seu granet de sorra ho pot fer a partir dels 15 euros, pels qui volen involucrar-se de ple en el projecte hi ha disponibles aportacions d’entre 25 i 600 euros, i aquelles colles castelleres que es vulguin unir i fer una gran pinya poden col·laborar amb una aportació de 1000 euros.

Cadascuna de les donacions comporta les recompenses que la mateixa artista ha escollit, tot i que ella vol que la millor satisfacció sigui formar part d’aquesta exhibició itinerant que, en un futur pròxim, aspira a convertir-se en l’ambaixada de la cultura catalana en altres països.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Darreres notícies

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Xarxes

15,036 Agradda
2,745
6,689