Mitjans de comunicació d’arreu del món cobriran el Concurs de Castells de Tarragona

Entre els 300 professionals acreditats hi ha agències internacionals, televisions de la Xina o el Brasil i periodistes del The New York Times o National Geographic

El Concurs de Castells, l'”espectacle casteller més gran del món” que acollirà Tarragona aquest cap de setmana, continua despertant l’atenció de diversos mitjans, d’aquí i d’arreu del món. En aquesta edició s’hi han acreditat uns 300 periodistes i fotògrafs per cobrir professionalment el certamen.

Algunes de les principals agències internacionals han confirmat la seva presència, com Reuters, Getty Images, Associated Press o Agence France Presse, a més d’agències de notícies d’Alemanya com Ruptly, o Diimex, d’Austràlia.

   

Pel que fa a les televisions, destaca el canal públic francès France24, que desplegarà un ampli dispositiu, TV Globo Brazil hi serà present amb dos reporters, i dos canals de televisió de la Xina també faran una àmplia cobertura. A més, també hi estaran presents productores audiovisuals de Croàcia, Londres, Suècia, Rússia i França, entre d’altres.

L’espai de premsa de la TAP també comptarà amb periodistes de The New York Times, National Geographic, La Reppublica, Éditions Gallimard Loisir i nombroses revistes de viatges de països com Taiwan i Indonèsia. A més, un grup de fotògrafs de Rússia realitzarà imatges en realitat virtual.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Darreres notícies

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Xarxes

15,036 Agradda
2,745
6,689