Dijous, 23 Maig 2019

Els objectius dels Falcons de Vilafranca per la seva festa major

Els Falcons assagen l’escala de 10, la pira 6/6 i la piràmide drets de 5 per al dia 31

Judit Benages

Els Falcons de Vilafranca estan treballant per aconseguir tots els seus objectius per festa major, tot i que aquests no són tan ambiciosos com altres anys, ja que, per exemple, no intentaran l’espectacular escala d’11.
El cap de tècnica, Miquel Cusiné, explica que el que pretén és “com a mínim” ajuntar en una mateixa actuació les tres grans figures que ja han descarregat aquesta temporada, que són l’escala de 10, la pira 6/6 i la piràmide de drets de 5. Aquest seria el seu programa per al dia 31, a banda d’altres figures dalt l’empostissat, una actuació similar a la que van fer per la festa major de l’any passat.
Pel que fa al dia 30, els Falcons de Vilafranca han pogut recuperar el pilar de 5 caminant d’entrada a plaça després que l’any passat el Consell de la Festa Major no els el deixés fer per evitar que la diada de Sant Fèlix acabés tan tard. Després d’aquest pilar de 5, els Falcons faran la ja tradicional prova de pilar de 6 aixecat per sota, un pilar que l’any passat va quedar en carregat i que els de la faixa verda no descarreguen des del 2010.
Pel que fa al dia 29 els Falcons estan assajant per poder plantar a plaça el 3de7, però Cusiné reconeix que només l’intentarà si està “al 100% segur que el podem descarregar”. “Si no, no m’arriscaré a patir una caiguda”, diu.

   

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Columna

Opinió