Prèvia | Aniversari dels Castellers de Sants

AMB XIQUETS DE TARRAGONA, CAPGROSSOS DE MATARÓ I CASTELLERS DE SANTS

?️ 14 de maig ? 12h ? Barcelona (Pl. Bonet i Muixí)

Els Castellers de Sants celebraran aquest cap de setmana el seu aniversari amb una doble actuació, la dissabte amb la Jove de Sitges i els Castellers de Gavà (Plaça d’Osca a les 18h), i la principal, diumenge al migdia a Bonet i Muixí. Els de Pere Camprovin continuen amb la posada a punt dels castells que enguany incorporen moltes novetats als seus troncs. La setmana passada van estrenar el 3de8 i ara serà el torn del renovat 2de7, que afegint el 4de8 voldranr sumar la seva primera clàssica de 8 de l’any.

   

Els Xiquets de Tarragona continuen picant pedra als assajos, amb resultats força satisfactoris, mentre que a plaça els castells arribaran quan ofereixin les millors garanties. El 3 i el 4de8 hi aniran de ben segur, mentre que el dubte podria estar en el seu tercer castell, que podria estar entre el 2de7 o el 2de8f. L’estructura compta amb un canvi important al pis de quarts (quints del de 8) i es decidirà en funció del darrer assaig de la setmana.

Per últim els Capgrossos de Mataró també apunten a la clàssica de 8, intencions que ja tenien diumenge passat a Figueres però que finalment van aparcar el 4de8 per alguna absència.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Darreres notícies

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Xarxes

15,036 Agradda
2,745
6,689