Prèvia | Castells de 9 per celebrar l’aniversari dels Minyons de l’Arboç

Amb Colla Vella dels X. de Valls, Bordegassos de Vilanova, Jove de Sitges i Minyons de l'Arboç

Aniversari Minyons de l’Arboç
Dissabte 8 de juny a les 18h
c/Major a les 18h

Aquest dissabte se celebra la diada de l’aniversari dels Minyons de l’Arboç, que té com a cap de cartell a la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Pels rosats serà el darrer compromís abans de la cita importantíssima de Sant Joan.

Un cop assolit el 5de9 a la Selva, el primer gamma extra del curs, la Vella continuarà apostant pels castells de 9 bàsics i un 4de8 amb el pilar pensat en pujar-lo un pis més, possiblement pel pròxim 24 de juny. Una tripleta vilafranquina que tancarien amb el segon pilar de 7 amb folre de l’any. També tenen avançats els 3de8 amb el pilar i el 9de8 però en principi no formarà part de les intencions del cap de setmana.

   

Allà els Bordegassos de Vilanova, que també ha començat amb molt bon peu aquesta temporada, no descarten estrenar el 3de8, però dependrà de les sensacions de l’assaig d’aquest divendres. El que és segur és que intentaran ajuntar el 4de8 i la torre de 7 per primer cop aquesta temporada, i en cartera hi haurà l’opció del 5de7. La Jove de Sitges també buscarà fer una passa més, treballen el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla que podrien estrenar dissabte per superar el llistó del 3 i el 4de7. Per últim, els amfitrions Minyons de l’Arboç aspiren al 3de7 però també dependrà del darrer assaig, a més dels castells de la gamma alta de 6. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Darreres notícies

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Xarxes

15,036 Agradda
2,745
6,689