Prèvia | Els Castellers de Sabadell celebren l’aniversari amb Gausacs i Sant Pere i Sant Pau

Diumenge 10 de juny a les 12h a la plaça del Mercat Central de Sabadell

Els Castellers de Sabadell estan d’aniversari i ho celebren amb doble compromís aquest cap de setmana on aprofitaran per sovintejar els castells de 8 a casa. D’una banda dissabte a la plaça de Sant Roc, al Festa i Tradició, podrien plantejar-se la clàssica de 8 en l’actuació que compartiran amb els Castellers de Castellar.

L’endemà diumenge la cita es preveu més intensa amb la possibilitat d’intentar el primer 7de8 de la temporada, que dependrà de les proves de l’assaig d’aquesta nit. Els sabullts arrosseguen diverses baixes del tronc aquesta temporada i el 7de8 podria servir per donar oportunitats en construccions d’aquesta alçada. A més, intentaran revalidar el 2de8 amb folre del passat 13 de maig i el 3de8 completaria la seva actuació.

   

Tres colles vestint de verd

Els de Sabadell estaran acompanyats pels Castellers de Sant Cugat i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, tres colles que tenyiran de color verd la plaça del Mercat Central. Els Gausacs, que dissabte també actuen a Barcelona amb la intenció d’estrenar el 2de7, portarien el 5de8 a Sabadell, que inclourà canvis a nivell de segons i dosos, a més de 3 i el 4de8. Per la seva banda l’actuació dels de Sant Pere i Sant Pau estarà condicionada per les  lesions extracastelleres d’alguns dels seus castellers, i segons com vagi l’assaig d’aquesta nit decidiran quines construccions protagonitzaran. Els seus millors castells d’enguany són el 3de8, el 2de7 i el pilar de 6, a l’espera d’estrenar el 4de8.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Darreres notícies

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Xarxes

15,036 Agradda
2,745
6,689