Dijous, 23 Maig 2019

Ràdio Valls-Hit 103 analitzarà la temporada castellera amb diversos especialistes

S’emetrà en directe el 17 de desembre al migdia i estarà moderat per David Prats i Joan Maria Jové. Comptarà amb Josep Antoni Falcato, Josep Torreño, Jordi Andreu i Joan Ramon Ocaña com a convidats.

La temporada castellera 2016 ja s’ha acabat, però el proper dissabte 17 de desembre, a partir de la 1 del migdia, Ràdio Valls-HIT 103 oferirà en directe una tertúlia castellera, aprofitant el final d’un any casteller que passarà a la història.

Ràdio Valls-HIT 103 emetrà un programa especial per parlar de ben a prop de tot el que ha passat aquest 2016, aprofundint sobre els temes de més interès. Amb una durada d’una hora i mitja estarà dirigit per David Prats, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació i Joan Maria Jové, analista casteller del setmanari El Vallenc. Prats i Jové faran de moderadors d’un programa que comptarà amb diferents especialistes de luxe. Amb Josep Antoni Falcato, periodista i fundador dels Minyons de Terrassa; Josep Torreño, periodista director del digital elMonCasteller.cat; Jordi Andreu, analista del 3 Rondes de Catalunya Informació, del CdeCastells i membre dels Xiquets de Tarragona; i Joan Ramon Ocaña, analista casteller i membre de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

   

Durant la taula rodona es tocaran diversos temes. A part d’analitzar els números de la temporada, també es parlarà d’altres aspectes com el rànquing casteller i les seves puntuacions, la durada dels castells, o també quins són els punts forts i febles de les colles principals. Les estructures límit, cap a on van els castells, les noves tendències, Museu Casteller, seran altres temes que es debatran en aquest programa especial.

La tertúlia es podrà escoltar en aquest enllaç i estarà disponible també al Podcast de Ràdio Valls-HIT 103.

 

   

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Columna

Opinió