Raül Romeva des de la presó: “Sortim al carrer i fem pinya!”

A través d’una conversa amb la família, el Conseller d’Exteriors de la Generalitat i component dels Casteller de Sant Cugat, Raül Romeva, ha agraït les mostres de suport que estan rebent per part de la colla i del món casteller des de que va ser empresonat el passat dijous a la presó d’Estramera (Madrid), juntament amb el vicepresident Oriol Junqueras i els Consellers Turull, Mundó, Rull, Forn, Vila, Borràs i Bassa.

Els Gausacs han fet arribar el missatge de Romeva, que ha encoratjat als castellers de totes les colles a “a fer pinya, en el sentit més ampli de la paraula, a sortir al carrer i reivindicar la dignitat que el poble de Catalunya mereix així com també les seves institucions. Ni un pas enrere. Així doncs, castellers i castelleres, sortim al carrer i reinviquem fent el que millor sabem fer: fem pinya!”

   

Ens envien aquest missatge demanant-nos que us adrecem unes paraules en nom seu. Diuen així: 2/6

1 COMENTARI

  1. Yo no he visto que de todos los “contactos” internacionales que tuvo con las “embajadas” Catalanas, (por cierto tirando nuestro dinero viajando por las embajadas) y contactos que tuvo, el ExConsejero de Asuntos Exteriores, algún gobierno o políticos o empresarios internacionales se manifiesten en su defensa. Se ve que era muy apreciado y tomado en serio por la comunidad internacional …

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Darreres notícies

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Xarxes

15,036 Agradda
2,745
6,689