Reaccions per l’identificació per part de la Guàrdia Civil als membres de la Colla Vella a les presons de Madrid

“Esperem que els presos polítics hagin sentit aquesta aleta alçada a l’esperança”

Des de Madrid, la vice-presidenta de la Colla Vella, Lu Quintero, ha definit l’acció dels pilars a les presons com una “barreja d’entre il·lusió i entusiasme per poder estar el més aprop possible dels presos” i ha afegit que la millor manera de transmetre el seu suport és fent castells però a la vegada “sentint impotència perquè estiguin aqui d’aquesta forma injusta”. Els familiars dels presos van explicar a la Colla Vella que des de l’interior dels centres penitenciaris possiblement podrien sentir les gralles. “Ells saben que estem aqui, esperem que hagin sentit aquesta aleta alçada a l’esperança”, ha dit Quintero després d’alçar els pilars.

Un gest que s’ha agraït des dels comptes de Twitter dels presos polítics o per part de l’Assemblea i Òmnium Cultural, entre d’altres.

   

Reaccions per l’identificació de la Guàrdia Civil als castellers

Representants del món de la política i colles castelleres han reaccionat davant l’identificació dels membres de la Colla Vella dels Xiquets de Valls per part de la Guàrdia Civil. Ha estat al centre penitenciari de Soto del Real, on estan empresonats Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, que els agents han identificat un per un a tots els membres de l’expedició i als periodistes que els acompanyaven. Albert Pedret, president de l’entitat, ha assegurat a elmoncasteller que el tracte del cos de seguretat ha estat “correcte, protocolari de funcionariat”.


ipt>

   

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Columna

Opinió