Sergi Feijoo dimiteix com a cap de colla dels Xiquets de Tarragona

Sergi Feijoo ha dimitit com a cap de colla dels Xiquets de Tarragona. El fins ara màxim responsable tècnic ho ha anunciat aquest divendres a la junta de la colla. Feijoo, membre dels Xiquets des de fa més de 20 anys i habitual als troncs dels ratllats, ostentava el càrrec des de la temporada 2017.

Amb la dimissió del cap de colla, la junta de govern dels Xiquets convocarà eleccions de cara a mitjans de novembre, un cop finalitzi la temporada. Tal com marquen els estatuts dels tarragonins, en les properes hores es designarà una junta gestora formada per components de la tècnica actual que es reforçarà amb altres castellers, per tal de conduir la formació d’aqui al que resta de curs.

   

 

Els Xiquets de Tarragona han tingut dificultats per consolidar els castells de 9 en les dues darreres campanyes. A més, des d’aquest inici de temporada s’han vist obligats a abandonar el seu local social i d’assaig pels desperfectes en l’estructura de l’edifici.Ara esperen redreçar de la millor manera un tram final de curs que es presenta exigent especialment amb les cites de Santa Tecla i el Concurs de Castells.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Xarxes

15,035 Agradda
2,738
6,704

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Darreres notícies