Una sola candidatura per la renovació de la junta de la CCCC


CCCC

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) celebra aquest dissabte dia 27 de gener, a les 16:30, l’assemblea general extraordinària per tal d’escollir una nova junta directiva per als pròxims tres anys. Només s’ha presentat una candidatura, per un mandat de tres anys, i tindrà presidència rotatòria. El 2018 estarà presidida per Inés Solé, dels Xiquets de Tarragona, el 2018 per Sergi Font, dels Marrecs de Salt, i finalment Roger Gispert, dels Castellers de la Vila de Gràcia, presidirà l’ens durant el 2019.

   

Tot i que a la junta actual encara li quedava un any més de mandat, després de la crisi del passat estiu es va decidir avançar les eleccions a inicis de 2018. En aquest sentit, l’assemblea també servirà perquè la junta sortint faci balanç de l’activitat del darrer any i en presenti els resultats econòmics.

Pel que fa a la nova candidatura, està integrada, com marquen els estatuts, per dotze colles, tot i que en aquest cas és una “mera formalitat” ja que l’aposta del nou equip és la participació de moltes colles en el dia a dia de la institució mitjanaçant comissions de treball i d’una organització molt més territorial que permet aquest treball comú. Les dotze colles estan liderades pels Xiquets de Tarragona, Castellers de Vila de Gràcia i Marrecs de Salt i els acompanyaran Margeners de Guissona, Castellers de Barcelona, Bordegassos de Vilanova, Castellers d’Esplugues, Nens del Vendrell, Castellers de Sants, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla Joves Xiquets de Valls i Tirallongues de Manresa.


   

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Columna

Opinió