Torna el Quarts de 9, els dijous a la nit al Canal 33

A partir d’avui els espectadors del canal 33 de Televisió de Catalunya podran seguir l’actualitat castellera de la mà del Quarts de 9, que s’emetrà tots els dijous a les 10 de la nit.

El primer programa se centrarà en la diada de Sant Joan del passat diumenge a Valls, on a més es recordan castells històrics com el 5de8 del 1981 i el 5de9f del 1996, els primers descarregats del segle XX, a càrrec de la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls respectivament. Ho faran amb un seguiment a diversos castellers que van pujar en aquelles construccions i que actualment encara estan en actiu amb les seves colles.
La diada de Completes i Valls, com la ciutat d’orígen dels castells, amb una entrevista a Àlex Cervelló, doctor en història, seran els altres continguts que es podran veure en la primera edició del Quarts de 9.

   

Dirigit per Joan Ignasi Gómez i presentat per Agustí Forné, l’espai casteller engega la catorzena temporada a la petita pantalla analitzant la temporada castellera fins a finals de novembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Xarxes

15,035 Agradda
2,738
6,704

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Darreres notícies