Divendres, 19 Abril 2019

Torna el Quarts de 9, els dijous a la nit al Canal 33

A partir d’avui els espectadors del canal 33 de Televisió de Catalunya podran seguir l’actualitat castellera de la mà del Quarts de 9, que s’emetrà tots els dijous a les 10 de la nit.

El primer programa se centrarà en la diada de Sant Joan del passat diumenge a Valls, on a més es recordan castells històrics com el 5de8 del 1981 i el 5de9f del 1996, els primers descarregats del segle XX, a càrrec de la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls respectivament. Ho faran amb un seguiment a diversos castellers que van pujar en aquelles construccions i que actualment encara estan en actiu amb les seves colles.
La diada de Completes i Valls, com la ciutat d’orígen dels castells, amb una entrevista a Àlex Cervelló, doctor en història, seran els altres continguts que es podran veure en la primera edició del Quarts de 9.

   

Dirigit per Joan Ignasi Gómez i presentat per Agustí Forné, l’espai casteller engega la catorzena temporada a la petita pantalla analitzant la temporada castellera fins a finals de novembre.

   

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Columna

Opinió