Uns 500 castellers aixecaran pilars i un 4de7 conjunt a la mobilització “Omplim Brusel·les”

Ja hi ha gairebé 500 castellers inscrits d’una cinquantena de colles d’arreu del país que el proper dijous participaran a la mobilització ‘Omplim Brusel·les’. La crida feta pels Castellers de Vilafranca per representar conjuntament el fet casteller a la capital belga ha superat les expectatives i la xifra encara podria augmentar en les properes hores.

Els castellers que vulguin sumar-se a aquesta iniciativa només han d’enviar les seves dades personals (nom i cognom) i la posició que ocupen a la seva colla (pinya, tronc o tocant la gralla o el timbal) al correu info@castellersdevilafranca.cat.

   

Pilars de 4 i un 4de7 multicolor

A l’inici de la mobilització, que arrencarà a les 11 del matí al Parc del Cinquantenari de Brusel·les, es distribuiran les colles que dissenyaran les pinyes dels pilars de 4 formats per components de diverses formacions. Aquests pilars estaran liderats per uns responsables de cada colla i s’aniran aixecant durant tot el recorregut. Un cop arribats al punt final, davant la seu de la Comissió Europea i del Consell de la Unió Europea, a la plaça Schuman, s’aixecarà un 4de7, amb la pinya i tronc visible format per una quinzena de colles diferents.

La mobilització “Omplim Brusel·les”, organitzada per l’Assemblea i Òmnium Cultural i sorgida d’una iniciativa ciutadana, vol denunciar la manca de democràcia de l’estat espanyol i reivindicar la llibertat d’expressió i l’alliberament dels presos polítics.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Darreres notícies

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Xarxes

15,036 Agradda
2,745
6,689