Els Verds proposen fer un castell conjunt per acomiadar els “Piolins”

Evidentment, aquesta notícia que hem publicat amb la complicitat dels Castellers de Vilafranca en el dia dels Sants Innocents, és falsa. Gràcies per encaixar-la amb bon humor!

Com ja va anunciar el Ministerio del Interior, el proper dissabte 30 de desembre es retirarà definitivament el desplegament de policies i guàrdies civils allotjats al Port de Barcelona des de setembre per reforçar la seguretat a Catalunya en motiu del referèndum de l’1 d’octubre. Per acomiadar-los i que guardin un bon record dels catalans i les seves tradicions, els Castellers de Vilafranca han pensat una iniciativa que vol comptar amb el suport de castellers de diverses colles; fer un altre 4de7 conjunt, ara al port barceloní. L’hora de concentració serà a les 12:15h a la terminal A.

   

Tots amb camisa groga

Per aquesta ocasió l’estampa no dibuixarà un 4de7 multicolor, sinó que els membres del tronc vestiran camises grogues cedides per l’ocasió. Vol convertir-se també en un homenatge al Piolín, l’entranyable personatge de dibuixos animats de la Warner Bros. Els policies vinguts d’arreu de l’Estat van ser batejats com a “Piolins” en allotjar-se al vaixell Mooby Data, decorat amb els coneguts protagonistes dels Looney Tunes.

El cap de colla dels Verds ha remarcat que vol ser un homenatge del món casteller “a per ells (els policies)” i ha bromejat amb que el castell no portarà ni folre “ni manilles”. Al finalitzar el castell convidaran a tots els membres dels cossos a la coneguda ronda de vermut casteller, que inclourà una variada oferta gastronòmica, com fuet de Vic i croquetes casolanes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Darreres notícies

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Xarxes

15,036 Agradda
2,745
6,689