Diumenge, 19 Maig 2019

Vídeo | Carrizosa menyspreua el fet casteller

Durant el ple sobre la convivència d’aquest dimecres al Parlament, el president de la Generalitat ha convidat al portaveu de Ciutadans, Carlos Carrizosa, a conèixer la realitat del país “perquè no hi ha factura”, i li ha dit que visiti “Catalunya i els castellers”.

Carrizosa, en la seva rèplica ha contestat a Torra imitant la seva frase i afegint “Li sembla normal dir “vagin a veure castellers”? És una retòrica tan nacionalista i depreciativa. Se suposa que soc una bèstia que crida i posa recursos i no he vist un p… Punyeter castell en la meva vida”. Carrizosa ha proseguit “gràcies per la seva invitació als castells, jo el convido a veure el dia de Nadal com es nada al port de Barcelona en la natació lliure aquella”.

   

Aquesta és la intervenció de Carrizosa que ha indignat a molts castellers i aficionats, captada pel company Joan Solé de LaRepública.cat. En una piulada, Ciutadans ha penjat el vídeo d’aquesta intervenció a Twitter però sense el tall on menysprecia el fet casteller.

   

5 COMENTARIS

 1. “La natació lliure aquella” que es neda el dia de nadal al port de Barcelona és la competició de natació més antiga, no nomès de Catalunya, sinó del conjunt de l’estat espanyol. Aquest fet la converteix en un esdeveniment històric que en cap cas hauria de ser denigrat per les institucions. A banda de mostrar un cop més la seva incultura i desconeixença de la nostra societat, el senyor Carrizosa no ofèn nomès als afeccionats als castells sinó al conjunt de la població. Amb el seu discurs de l’odi ha intentat ridiculitzar una de les nostres tradicions més universals comparant-la amb una altra de menys coneguda però igualment arrelada a la nostra terra.

 2. Senyor Carrizosa jo no he conegut en tota la meva vida un polític tan punyeterament menyspreable i detestable com voste.
  Dediquis a fer política si és que sap, i no a menysprear al poble de Catalunya i la seva cultura.

 3. A la.nostra civilitzacio sembla que ara els politics ho saben tot i ho fan tot be, pues no,ni saben ni tenen capacitat uma mostra es la puta merda de pais que som

 4. És més neci aquella persona que es deixa afectar per paraules nècies que el neci que emet paraules nècies.

  Ni sóc espanyol, ni català i ni de cap país. Ni sóc fatxa i ni independentista. Només sóc dues coses en aquesta vida, un ésser humà lliure i un casteller que ho dóna tot per la seva colla deixant a part idealismes polítics.

  Els castells són cultura res a veure amb política. Però són utilitzats com a medi polític. Com diu el joc Mortal Kombat:

  Política wins
  FATALITY!

 5. N’estic fins els pebrots del monotema en monopatí de la “andapandènsia”, com a persona d’esquerres coherent anti – nazi – onanista; de què una actuació castellera prevista a les 13:00 comenci a les 13:30 o a les 13:45 perquè al balcó d el’Ajunta-fems hi ha un cabdill de la Putapàtria encenent els ànims i el públic es passa 30 ó 45 minuts cridant “in – indà – inadapandènsi – à!!!”; n’estic fins els pebrots de veure vailets castellers d’entre 2 i 3 anys amb mocadors a la faixa amb missatges polítics i amb propaganda política enganxada al casc. M’agafen ganes de tornar a la meva antiga colla, la Joves de Valls, només per pujar amb un mocador negre i roig de la CNT, per tocar els collons. A veure qui és el “guapo” que gossaria dir-me “no polititzis els castells!”.

FER UN COMENTARI

Escriu el teu comentari
El teu nom

Columna

Opinió