[Vídeo] Un castell simbolitza l’èxit de la campanya #paralosvalientes de l’Hospital Sant Joan de Déu

Culmina la campanya per construïr el SJD Pediatric Cancer Centre, que esdevindrà el centre monogràfic d’oncologia infantil més important d’Europa

L’Hospital Sant Joan de Déu ha publicat l’espot que culmina la campanya #paralosvalientes, on la construcció d’un castell simbolitza la unió i la força de tothom per assolir i aixecar un projecte important. En aquest cas, aconseguir ni més ni menys que els 30 milions d’euros necessaris per iniciar la construcció del SJD Pediàtric Cancer Center. L’èxit de la campanya és única, ja que és la quantitat més alta recaptada de tot l’Estat.

La història d’un nen pacient i la de la construcció d’un castell simbolitza aquesta unió. El castell de l’espot l’han protagonitzat els Bordegassos de Vilanova amb l’ajuda dels Castellers d’Esplugues, que plegats, i amb gent sumant-se a la pinya, aixequen un 3de7.

   

El SJD Pediatric Cancer Centre esdevindrà el centre monogràfic d’oncologia infantil més important d’Europa i es farà realitat gràcies als diners recollits a través de particulars, empreses, i fundacions, entre d’altres, i que podria estar enllestit en 1 any i mig.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Xarxes

15,036 Agradda
2,738
6,703

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Darreres notícies