VÍDEO | Els Minyons obriran la diada de Sant Fèlix

La mà innocent ha estat l’excap de colla dels Castellers de Vilafranca Francesc Moreno ‘Melilla’ i l’acte, que ha comptat amb els administradors de la festa major i el cap de plaça, Jordi Bertran, ha estat presentat pel periodista casteller Pep Ribes.

Josep Torreño | Vilafranca del Penedès

Els Minyons de Terrassa seran els encarregats d’obrir la diada de Sant Fèlix, així ho ha determinat el sorteig de l’ordre d’actuació de la diada vilafranquina del 30 d’agost. Manel Urbano, cap de colla de la Vella dels Xiquets de Valls ha obtingut la possibilitat d’escollir l’ordre i ha triat sortir en segon lloc. A partir d’aqui s’ha fixat la resta de posicions, establerta segons el nou sorteig d’ordre d’actuació.

   

Així, els Minyons de Terrassa aixecaran el primer castell de la jornada, els seguirà la Colla Vella dels Xiquets de Valls, en tercer lloc ho farà la Colla Joves Xiquets de Valls i, per últim, els Castellers de Vilafranca.

Pel que fa a la diada de vigília de Sant Fèlix, els Castellers de Vilafranca actuaran en primer lloc, mentre que els Xicots de Vilafranca ho faran en segon torn. Cal recordar que la Colla Jove Xiquets de Vilafranca no actuarà durant les diades locals de la festa. Pel que fa al 31 d’agost, la diada se celebrarà a l’antiga, sense rondes establertes.

En el vídeo que veureu a continuació hem resumit alguns moments del sorteig i les respostes del públic dirigides als màxims responsables de les colles, on expliquen algunes de les construccions que preparen de cara el 30 d’agost vinent, entre d’altres.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

OPINIÓ

Canvi de cicle

Article d'opinió de Josep Almirall, periodista del 3 Rondes de Catalunya Informació

Sobre la puntuació dels castells als Concursos de Tarragona (II)

Article d'opinió de Guillem Bartolí

Sant Fèlix posa tothom al seu lloc

Anàlisi i opinió de Josep Almirall

Xarxes

15,036 Agradda
2,745
6,686

Darreres notícies